Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web Celluar Workshop&Ipha sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu situs web.

Produk ing situs web iki mung kanggo wong diwasa.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini

  • Babagan awake dhewe

GUANGDONG CELLUAR WORKSHOP ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

Kita minangka produsen OEM/ODM e-rokok global lan panyedhiya solusi siji-mandeg.Sanajan mung diadegake ing taun 2019, perusahaan enom lan aspiran iki, kanthi ngupayakake nggawe teknologi lan kualitas, wis rangking ing antarane produsen 5 Top ing industri iki wiwit taun 2021.

Ing 2022, CELLULAR WORKSHOP bebarengan karo anak perusahaan SHENZHEN IPHA TECHNOLOGY CO., LTD wis disetujoni karo loro Lisensi Tembakau China lan kadhaptar minangka High and New Technology Enterprises (HNTE).

Dhukungan sampeyan ing jaman kepungkur tegese luwih akeh tinimbang sing bisa dituduhake matur nuwun.Tanpa bimbingan lan kesabaran panjenengan mboten saget tekan ing pundi-pundi sakmenika.Ing taun 2023 sing anyar iki, ayo padha nulungi bisnis sampeyan kanthi cepet lan nggayuh tonggak sejarah sabanjure.

Babagan Kita (1)
Babagan Kita (2)
Babagan Kita (5)

Pionir lan Pimpinan ing Industri Manufaktur E-rokok

Sadurungé dadi pemasok inti merek seluler internasional, CELLULAR WORKSHOP kenal karo mode manufaktur ponsel lan uga sing pertama ngetrapake standar ketat manufaktur ponsel kanggo industri rokok elektronik.Manufaktur presisi lan prinsip kapisan kualitas didhasarake ing budaya BENGKEL SELULER lan minangka sumber sukses saiki lan kamakmuran mangsa BENGKEL SELULER.

Produsen Berpengalaman Lan Profesional Kanthi Rantai Pasokan Industri Lengkap

CELLULAR WORKSHOP wis nggawe rantai industri lengkap saka R&D, produksi, lan akumulasi teknis.
Rantai iki nyakup kabeh wilayah industri rokok elektronik, kalebu otomatisasi, chip, plastik, gel silika lan kabeh hardware.

KUALIFIKASI

FIKASI KUALITAS

PRESTASI TEKNIS

PRESTASI TEKNIS

6f96f8

Nglayani merek rokok elektronik sing misuwur ing saindenging jagad

CELLULAR WORKSHOP wis kerja sama karo merek vape sing misuwur ing omah lan ing luar negeri, kalebu ELF BAR, HYPPE, PUFF, NASTY WORLDWIDE, YOUME Group, RELX, lsp.